Culinair genot van voorgerecht tot dessert

Restaurant De Hooipiete - Lo-Reninge - Menu

 

Culinair genot in Lo-Reninge, dat vindt u in de Hooipiete. Ontdek ons uitgebreid en smakelijk menu met gastronomische hoogstandjes die uw smaakpapillen verwennen.

Het menu

Wanneer u op restaurant gaat, is het voor één keer gepermitteerd om een voorgerechtje te nemen. U kan kiezen uit koude en warme opties. Al de voorgerechten zijn met zorg samengesteld en bieden dat extraatje meer aan. Als hoofdgerecht is er zowel vis als vlees, allemaal met smaak en perfecte kruiding bereid. U zal zien dat onze menu “beperkt” is, juist zodat wij alles altijd perfect kunnen klaarmaken. Op deze manier kunnen wij culinair genot garanderen! Dessert mag natuurlijk ook niet ontbreken. Al deze zoetigheden worden ter plaatse gemaakt, van een fris ijsje tot het smeuïg gebakje van het huis.

 

Kom dus snel eens langs of maak op voorhand een afspraak. Bourgondiërs zullen zich hier snel thuis voelen! Indien u graag een evenement organiseert, kunnen wij ook instaan voor de spijzen met onze groepsmenu. Tijdens de week kan u ook gaan voor onze quick lunch: snel, makkelijk, maar overheerlijk! Hiervoor dient u wel zeker te reserveren

Back to Top