Een maandmenu om vingers bij af te likken

Elke maand kunt u proeven van een vernieuwde maandmenu met seizoens gebonden producten. Deze menu voorziet 3 gangen waarbij u telkens een keuze kunt maken bij voor- en hoofdgerecht. Het restaurant voorziet u graag van royale porties waarbij het hoofdgerecht steeds twee maal wordt geserveerd.

Wenst u te genieten van een cullinair moment, vol van smaakexplosie?? Aarzel dan niet om de Hooipiete te contacteren!

 

 

 

 

Maandmenu Maart

hoppescheuten met belgische regenboogforel - frisse coulis van erwten

hoppescheuten met gebakken grietbotfilet mousseline saus

Sorbet

Paling Hooipiete met verse frietjes

of

Parelhoen, ganzenlever , gebakken krielaardappeltjes en groene asperges

 

Pannacota voor passievrucht , aardbeien en meringue

of

Bordje met assortiment kazen

47 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to Top