Een maandmenu om vingers bij af te likken

Elke maand kunt u proeven van een vernieuwde maandmenu met seizoens gebonden producten. Deze menu voorziet 3 gangen waarbij u telkens een keuze kunt maken bij voor- en hoofdgerecht. Het restaurant voorziet u graag van royale porties waarbij het hoofdgerecht steeds twee maal wordt geserveerd.

Wenst u te genieten van een cullinair moment, vol van smaakexplosie?? Aarzel dan niet om de Hooipiete te contacteren!

 

 

Menu januari van 17 tot 31 januari

Inktvis kort gegaard-knolselderij-sezamdressing-haverwortel

of

Roodbaars-brandade-spruitkool

 

Shake van rode bloedsinaasappel en yoghurt

kalfrug filet met kalfszweriken - aardappeltaartje- aubergine-palmkool

of

Paling Hooipiete met frietjes

 

opgevuld warm pannekoekje met bakketbakkersroom -gezouten karamelijs

of

bordje met assorinment kazen

47 euro

 

 

Menu februari- Valentijn

Degustatie van Wagyu coppa - met kristal broodje

Cannelonie van Canadese kreeft - spinazie

Sorbet van rode biet en framboos

Paling Hooipiete met verse frietjes

of

Nestduifje -zalf van zoete aardappel-saus met oude porto

 

Moelleux van chocolade - vers afgedraaide vanille ijs

of

Bordje met assortiment kazen

47 euro

2 voorgerechtjes , keuze uit hoofdgerecht en dessert of kaas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to Top