Een maandmenu om vingers bij af te likken

Elke maand kunt u proeven van een vernieuwde maandmenu met seizoens gebonden producten. Deze menu voorziet 3 gangen waarbij u telkens een keuze kunt maken bij voor- en hoofdgerecht. Het restaurant voorziet u graag van royale porties waarbij het hoofdgerecht steeds twee maal wordt geserveerd.

Wenst u te genieten van een cullinair moment, vol van smaakexplosie?? Aarzel dan niet om de Hooipiete te contacteren!

 


MAANDMENU NOVEMBER

bereiding van ganzenlever-gerookte eendenborst- paling en mini bietjes

OF

gebakken sint jacobsnootjes -inktvis - risotto

***

geitenkaas met jus van appel

***

hertkalfrugfilet of hazenrug -knolselderpuree-veenbessen 

OF

paling Hooipiete

***

creaties rond hazelnoot en mandarijn

OF

bordje met selectie van kaas

***

47 euro per persoon

(er worden geen prijssuplementen gevraagd voor kaas ! hoofdgerecht word 2 maal geserveerd!!)

 

Back to Top