Een maandmenu om vingers bij af te likken

Elke maand kunt u proeven van een vernieuwde maandmenu met seizoens gebonden producten. Deze menu voorziet 3 gangen waarbij u telkens een keuze kunt maken bij voor- en hoofdgerecht. Het restaurant voorziet u graag van royale porties waarbij het hoofdgerecht steeds twee maal wordt geserveerd.

Wenst u te genieten van een cullinair moment, vol van smaakexplosie?? Aarzel dan niet om de Hooipiete te contacteren!

 

Maandmenu oktober

 

 

Gerookte Oosterschelde paling - appel - ganzenlever

 

OF

Zeebaars - venkel - risotto

Sorbet van appel

Patrijs - pastinaak - groene kool - aardappelsoezen

OF

Paling Hooipiete - verse frietjes

****

Brownie - caramel - vijgen

OF

Selectie van kazen

47 € 

 

Menu november

Huisgemaakte terrine van ganzenlever en eendenborst - kastanje

of

Sint-Jacobsnootjes-pompoen-mimolette kaas-buikspek

 

Sorbet appel

Hertenkalffilet of hazenrug -haverwortel- knolselder

of

Paling Hooipiete met frietjes

 

Nougat glace -limoen -

of

bordje met assorinment kazen

47 euro

op 1 november  serveren wij 'smiddags enkel de menu met 2 voorgerechten + koffie aan 57 euro p.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to Top