Een maandmenu om vingers bij af te likken

Elke maand kunt u proeven van een vernieuwde maandmenu met seizoens gebonden producten.

Deze menu voorziet 3 gangen waarbij u telkens een keuze kunt maken bij voor- en hoofdgerecht.

Het restaurant voorziet u graag van royale porties waarbij het hoofdgerecht steeds twee maal wordt geserveerd.

Wenst u te genieten van een cullinair moment, vol van smaakexplosie??

 Aarzel dan niet om de Hooipiete te contacteren!

deze maand voorzien wij 1 voorgerecht waarbij u niet hoeft te kiezen , dit voorgerecht bestaat wel uit 3 kleine gerechtjes

Menu van 26 januari tot eind februari

niet tijdens de valentijn periode !10 feb tot 19

 

Tapas style, 3 kleine gerechtjes

  • krokante toast met gedroogde  iberico ham 24 maanden gerijpt
  • tartaar van makreel -limoen -koreander
  • gebakken bretoense poon -schorseneren

 

verfrissend tussendoortje

rollade van parelhoen-zwarte truffel-nicolas aardapel -brocoli

of

paling hooipiete met verse frietjes

zoetige creatie van onze chef patissier rond peperkoek- chocolade

of

bordje van selecte kazen

47 euro

Valentijn Menu

van 10 tot 19 februari

Mousse van ganzenlever - gerookte eendenborst -noordzeekrab

Halve kreeft -basilicum-risotto-parmezaanse kaas

sorbet van champagne

frans nestduifje-pastinaak- opgevulde polderaardappel

of

paling hooipiete met verse frietjes

nougat glace met pompelmoes

of

bordje met geselecteerde kazen

koffie met zoetigheden

57 euro

 

Back to Top