Feestmenu

 

klik hier voor onze najaarsfolder

 

 

Kerstdag menu 2019

Glaasje champagne "Philippe Reiner" met fijne hapjes

4 gangenmenu met als hoofdgerecht fazantenhen

Dessert en koffie

67 euro p.p

 

 

Ouderjaarsavond menu 2019

Glaasje champagne "Philippe Reiner" met verfijnde hapjes

5 gangenmenu met als hoofdgerecht kalfsrugfilet

Dessert , koffie en alle dranken inbegrepen tot 3 ur

Spetterend vuurwerk en ambiance met discobar

oesterbar en zoetigheden gans de nacht !

135 euro p.p

Gelieve telefonisch te reserveren , reservatie is pas bevestigd na volledige bedrag over te schrijven op volgend rek nr . be 20 7390 1214 9956

 

 

Menu 1 januari 2020

Glaasje champagne "Philippe Reiner" met verfijnde hapjes

4 gangen menu met als hoofdgerecht kalfsrug filet

Dessert en koffie

64 euro p.p

 

 

 

Back to Top