Feestmenu

 

klik hier voor onze najaarsfolder 

nog  enkele plaatsjes over, reserveer snel...

 

 

Kerstdag menu 2019

 

Glaasje champagne "Philippe Reiner" met fijne hapjes

Terrine van ganzenlever met gerookte eendenborst

Zeetongfilet -sintjacobsnootjes -witloof en pida noot

Sorbet van champagne

Fazantenhen -sausje met graanjenever-amandelkroketjes

Kerstmis in een zoete vorm op je bord

koffie met aangepaste zoetigheden

 

67 euro p.p

 

 

Ouderjaarsavond menu 2019

Glaasje champagne "Philippe Reiner" met verfijnde hapjes

Licht gegaarde inktvis met kroket van ossestaart

Bouillon van gevogelte met parmezaankrokantje

Canadeese kreeft - cannelloni-ricotta-

shake van bloedsinaasappel

Duo van kalfrug en kalfszweriken aardappeltaartje

Laatste zoetigheden van 2019 met glas bubbels

koffie met zoetigheden

 alle dranken inbegrepen tot 3 ur

Spetterend vuurwerk en ambiance met discobar

oesterbar en zoetigheden gans de nacht !

135 euro p.p

Gelieve telefonisch te reserveren , reservatie is pas bevestigd na volledige bedrag over te schrijven op volgend rek nr . be 20 7390 1214 9956

 

 

Menu 1 januari 2020

Glaasje champagne "Philippe Reiner" met verfijnde hapjes

(oester, ganzenlever,...)

Bouillon van gevogelte met parmezaankrokantje

Canadeese kreeft - cannelloni-ricotta

shake van bloedsinaasappel

Duo van kalfrug en kalfszweriken aardappeltaartje

Eerste zoetigheid 2020

Koffie met zoetigheden

64 euro p.p

 

 

 

Back to Top