Kom tot rust en geniet in restaurant De Hooipiete
met familiaal karakter in Lo-Reninge

Het familiebedrijf

De Hooipiete was lange tijd in handen van chef Geert en gastvrouw Leen. Zij focusten op een gezellige, familiale sfeer en een menukaart tot in de puntjes werd uitgewerkt. Daar voegden ze dan nog eens een originele naam met achtergrond aan toe en al snel volgde een succesverhaal.

In 2012 werd het restaurant overgenomen door zoon Wannes en schoondochter Aukje. 2013 bracht dan weer verbouwingen met zich mee, waardoor u nu kan vertoeven in een warm interieur met inbouwhaard, een panoramisch raam en een tijdloos landelijk interieur. Wanneer ons turbulent Belgisch weer het toelaat, kan u ook genieten op het ruim terras.

Contact

 

Voor reservaties of extra informatie mag u ons altijd contacteren. U mag uiteraard ook altijd gewoon eens binnenwandelen en persoonlijk de sfeer komen opsnuiven. Krijgt u maar niet genoeg van de IJzervallei en onze familiale harmonie? Verblijf dan in een van onze comfortabele kamers en kom helemaal tot rust. Vanaf de paasvakantie tot en met oktober kan u ook bootjes huren en lekker ronddobberen omringd door het mooi landschap van Lo-Reninge.

 

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief:

we zijn in verlof van 24 februari tot en met 2 maart

Lees meer
Back to Top