Culinair eten voor fijnproevers

Graag culinair eten in Lo-Reninge? Bij De Hooipiete zijn ze gespecialiseerd in de Franse en Belgische keuken bereid volgens de regels van de kookkunst. Fijnproevers zijn hier dan ook aan het juiste adres.

TOPGASTRONOMIE

Ons restaurant is sinds jaar en dag  gekend voor zijn paling bereidingen. Al 40 jaar serveren we verse, wilde paling. Met authentieke recepten veroverden we de harten van jong en oud. Klanten komen van over heel België, Nederland en Frankrijk om onze specialiteit te proeven.

Maar dat is natuurlijk niet het enige wat de chef in zijn mars heeft.....

Als voorgerecht hebt u de keuze uit zowel warme als koude gerechten, gevolgd door een hoofdgerecht van vis of vlees, allemaal perfect op smaak gebracht met de juiste kruiding. Ook de desserts en zoetigheden worden ter plaatse gemaakt, van een fris ijsje tot een smeuïg gebakje van het huis. De culinaire creaties worden steeds bereid met verse en seizoensgebonden producten. 

De Hooipiete heeft eerder een beperkt menu, zodat ze alle gerechten tot in de puntjes kunnen verzorgen. Komt u culinair eten tijdens de lunch? Ontdek dan zeker de quick lunch. Een etentje gepland met z’n tweetjes of het hele gezin in regio Lo-Reninge? Bekijk dan alvast de à la carte-gerechten of maak kennis met het groepsmenu als u komt dineren met de hele familie.

LEG EEN TAFELTJE VAST

U kan uw tafel online reserveren of gewoon even contact opnemen het team van De Hooipiete om uw reservatie vast te leggen. Nog bepaalde vragen of wilt u graag een cadeaubon aanvragen? Dan kunt u nu eveneens contact opnemen.